Опознайте себе си и Вашата половинка с Human design анализ!

Опознайте себе си и Вашата половинка с Human design анализ - анализ на асцендент, име по избор, хороскоп и много бонуси!

35,00лв.
5,00лв.
Вземи тази оферта
86%

Искате ли да откриете идеалния си партньор?

Искате ли да вземете правилните решения?
Искате ли да покажете 100% какво можете?
Искате ли да знаете кой наистина сте Вие?
Искате ли да знаете кои са силните и слабите Ви страни?

Тогава се запознайте със … себе си, чрез Хюман Дизайн!

Human design е революционна система и променя живота на хората из целия свят. Чрез датата, часа и мястото нараждането тя разкрива личността, която сте родени да бъдете и животът, който трябва да водите.

Пригответе се да се срещнете с истинското си аз… То ще промени живота ви завинаги.

Както се казва – опознай себе си, за да опознаеш и останалите!

ОФЕРТАТА ВКЛЮЧВА:

 • Human Design анализ, според избрания ваучер
 • СУПЕР БОНУС 1: Всеки, закупил 3 броя ПОДРОБЕН Хюман Дизайн анализ за себе си и/ или свой близък, получава безплатно 1 брой АНАЛИЗ НА ИМЕТО по избор + изчисляване на асцедент и луна в хороскопа за всеки от анализите
 • СУПЕР БОНУС 2: Всеки, закупил 2 броя ПОДРОБЕН Хюман Дизайн анализ за себе си и/ или свой близък, получава безплатно 1 брой ПАРТНЬОРСКИ АНАЛИЗ по избор + изчисляване на асцедент и луна в хороскопа за всеки от анализите
 • СУПЕР БОНУС 3: Всеки, закупил 4 броя КРАТЪК Хюман Дизайн анализ за себе си и/ или свой близък, получавабезплатно ИЗЧИСЛЯВАНЕ И АНАЛИЗ НА АСЦЕДЕНТ И ЛУНА В ХОРОСКОПА на всеки от кратките анализи

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 28.02.2017
 • Как да си направите Хюман дизайн:
 • Купете ваучер
 • След като го платите, ще получите ваучера по и-мейл. Можете да го свалите като файл и от Моите ваучери
 • ВАЖНО: Изпратете по и-мейл на humandesign_sofia@abv.bg трите имена, дата, час, година и място на раждане, заедно с ваучера като прикачен файл. Не забравяйте да запишете и телефон за връзка
 • Резултатът ще получите до 10 работни дни на и-мейла, от който сте изпратили данните си
 • За допълнителни въпроси можете да се обръщате към доставчика на услугата на посочения и-мейл
 • Ваучерът трябва да се предостави на „Human Design Sofia“ до 28.02
 • Един ваучер важи за един анализ на един човек
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък

Чували сте за астрология. Най-вероятно знаете кой е слънчевият ви знак и че разкрива същностния ви характер. Сред вас мнозина знаят и повече. Например асцендента си и може би дори в кой знак се намира Луната. А навярно и нещичко за транзитите – осъзнавайки, че движението на планетите във времето донася в живота ви известни възможности и предизвикателства. Според тази древна система, да познавате влиянието на планетите в живота си, със сигурност е полезно, за да разберете себе си и живота си по-добре.
В сравнение с астрологията системата на личния дизайн – тъй нареченият „Хюман дизайн” – е относително нова. Точно както въз основа на датата, часа и мястото ви на раждане може да ви бъде направена астрологична карта, така и Хюман дизайн може, на базата на тази информация, да генерира уникална за вас карта – наричаме я „графика натялото”.
Тази уникална и мощна система от знание представлява синтез от астрология, ид-зин, кабалла и вашия генетичен импринтинг. Тя не само описва личността ви в голяма дълбочина, но и позволява да надникнем във фундаменталните мотиви и пориви, ръководещи живота ви – аспекти, които може би дори не осъзнавате. Дава подробна информация за всеки отделен човек, за здравето му, за личната му психология, за дарбите му, за слабостите му, както и за способностите му.
Това е единствената наука – частна собственост в света. Тя има изключително практическо приложение, проверено с годините от десетки хиляди хора по цял свят. Експериментиралите с предоставената от нея информация откриват, че улеснява живота им и им помага да си възвърнат чувството за цел и посока, които човек така лесно изгубва в забързаното и сложно ежедневие на двадесет и първия век.

ВАЖНО! Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Leave a Comment

Предлага се от

Deals.bg

Deals.bg е създаден от потребители за потребители, за да Ви предостави най-актуалните и добри оферти във Вашия град.

Location

улица „Пиротска“ 30, София, България
Visit Location

улица „Пиротска“ 30, София, България