Курс за поставяне на мигли в два модула: „косъм по косъм“ и 3D технология + сертификат от Курсове-София!

Независимо дали искате да бъдете професионални гримьори, или просто имате желание да се справяте сами с най-големите тънкости в придобиването на идеална визия, професионалистите от Курсове-София ще Ви научат как да бъдете най-добрите.
Тук ще получите нужната подготовка, за да се развивате напред в своята професия, както и да започнете свой собствен бизнес.
Заповядайте!

180,00лв.
88,00лв.
спестяваш: 92,00лв.
Вземи тази оферта
51%

Независимо дали искате да бъдете професионални гримьори, или просто имате желание да се справяте сами с най-големите тънкости в придобиването на идеална визия, професионалистите от Курсове-София ще Ви научат как да бъдете най-добрите.

Тук ще получите нужната подготовка, за да се развивате напред в своята професия, както и да започнете свой собствен бизнес.

Заповядайте!

ОФЕРТАТА ВКЛЮЧВА:

  • Курс за поставяне на мигли в два модула: „косъм по косъм“ и 3D технология + сертификат
  • Курсът ще се проведе с еднодневен тренинг за индивидуално обучение или двудневен за групов курс с над 6 участника, включващ няколко модула

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Валидност на ваучера за записване на курса: 20.03.2017 г. По посочена от клиента дата, индивидуалното или групово обучение. На място се разпределят групите с участници.
  • След закупуване на ваучера е необходимо да се свържете по имейл или телефон, за да заявите участието си в обучението, поне 2 дни преди желаната дата за начало на курса
  • За записване: 0877 997131 или cpo9992@outlook.com. Необходимо е да предоставите Вашите имена, телефонен номер и номер и секретен код на ваучера
  • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер на място преди започване на курса
  • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък

    Повече за технологията и курса:

Всички необходими продукти и оборудване са предоставени от центъра и са включени в таксата за обучение. Повече за технологията и курса: Това е нов метод с помощта на който се увеличава дължината и обема на естествените миглите, без това да им навреди. Копринените мигли се апликират една по една без да имат директен контакт с клепача. За постигане на по-добър резултат дължината на миглите варира между 8-15мм. В отговор на различните предпочитания, миглите са с различен обем и цветове. При правилно поставяне и поддръжка миглите имат трайност между 30-90 дни. Курсът по вграждане на мигли е практически еднодневен курс. Включва демонстрация и упражнения по вграждане на мигли с технологията „Косъм по косъм“. В групата се работи по двойки – един на друг, с цел да се обърне индивидуално внимание на всеки от обучаваните и всеки да се възползва от изучаваните процедури. Курсистите разполагат със самостоятелни работни места и комплект материали. Всички необходими продукти и оборудване са предоставени от обучителния център и са включени в таксата за обучение.

Програма:

• Теоретично запознаване с технологията „Косъм по косъм“ и 3Д Russian Lashes

• Запознаване с показания и противопоказания

• Материалознание и продукти

• Необходимо оборудване

• Видове мигли

• Демонстрация на технологията

• Практическа част

След завършване на курса има възможност за закупуване материали за работа.

Място на провеждане: ул.Николай Коперник 27-29, ет. 1 офис 11 и студио 12

До Пощенска банка на 5 мин. от х-л Плиска.
Локацията е отлична, възможност за паркиране около обекта (не е зона).Безплатен подземен паркинг до 2 часа в търговски център Галакси. Разнообразие от линии на градски транспорт:
Автобуси: 9, 72, 204,213,280,306,604,76,84,305,505
Трамвай: 20, 23
Тролей: 11,4,5,8

ВАЖНО! Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Leave a Comment

Предлага се от

Deals.bg

Deals.bg е създаден от потребители за потребители, за да Ви предостави най-актуалните и добри оферти във Вашия град.

Location

ул. „Николай Коперник“ 27-29, София, България
Visit Location

ул. „Николай Коперник“ 27-29, София, България