Еднодневна екскурзия до Власинското езеро, Трън, ждрелото на р. Ерма и скален параклис „Св. Петка“!

Еднодневна екскурзия до Власинското езеро, Трън, ждрелото на р. Ерма и скален параклис "Св. Петка"!

19,00лв.
Вземи тази оферта

Трънското ждрело е пролом на р. Ерма в планината Руй и е един от най-красивите природни феномени у нас, а Власинското езеро е от най-популярните туристически дестинации в Сърбия.

Насладете им се в еднодневно пътуване – предложение от Глобус Турс!

ОФЕРТАТА ВКЛЮЧВА:

  • Ееднодневна екскурзия до Власинско езеро, ждрелото на р. Ерма, Трън и скалния параклис Св.Петка
  • Транспорт с автобус 2*/3*
  • Водач по време на пътуването

ДОПЛАЩАНИЯ:

  • Входните такси на посещаваните обекти
  • Медицинска застраховка с покритие 2000 евро на ЗК Уника: за лица до 65 г – 2лв; за лица от 65 г. до 79 г. – 3 лв.
  • Лица над 79 г. не се застраховат

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Дата на екскурзията: 14.05. или 11.06.2017г. – според избрания ваучер
  • Ваучерът е валиден от 08.06. за сключване на договор в агенцията
  • След закупуване на ваучер, в 2-дневен срок е необходимо да сключите договора си в офиса на Глобус Турс или по е-мейл: globus_tours@yahoo.com
  • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер

Програма:

Отпътуване в 7.30 ч. от площад “ Александър Невски“, София. Пристигане в град Трън. Отпътуване за ждрелото на река Ерма – най-голямата природна забележителност в Трънския край, но освен това е едно от най-красивите и интересни природни места на територията на страната. Ждрелото на река Ерма е един от стоте национални туристически обекта на Българския туристически съюз. Свободно време. Посещение на скалния параклис “Св. Петка” в град Трън, който през 2009 г. влезе в тройката на трите най-красиви и същевременно най-неизвестни места в България. Според легенда на това място се е укривала Св. Петка. Отпътуване за Власинското езеро в Сърбия. Свободно време за разходка и обяд на Власинско езеро. То е най-високото и най-голямото изкуствено езеро в Сърбия. Отпътуване за София. Пристигане около 20.00 ч. на площад „Александър Невски“.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта.
Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.

Забележка: Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

Туроператор “Агенция Глобус Турс” е застрахована по смисъла на чл. 97 ал. 1 от Закона за туризма в ЗАД „АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ“ със застрахователна полица № 13160153120000012.

ВАЖНО! Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Leave a Comment

Предлага се от

Deals.bg

Deals.bg е създаден от потребители за потребители, за да Ви предостави най-актуалните и добри оферти във Вашия град.

Location

булевард „Патриарх Евтимий“ 58, София, България
Visit Location

булевард „Патриарх Евтимий“ 58, София, България