5 или 8 тренировки на спорт по избор от „Божествени тела“ Аеробик спорт, Варна!

За страхотна фигура, тонус и настроение!
Започнете годината със спорт и забавление с предложението на Божествени тела - Аеробик спорт, Варна!

24,00лв.
12,00лв.
Вземи тази оферта
50%

За страхотна фигура, тонус и настроение! 
Започнете годината със спорт и забавление с предложението на Божествени тела – Аеробик спорт, Варна!

ОФЕРТАТА ВКЛЮЧВА:

  • Карта за 5 или за 8 тренировки по избор за всички видове спорт от графика на спортния клуб.
  • Със закупения ваучер ползвате и 30 % отстъпка за следваща карта, ако я вземете веднага след изтичане ( в едноседмичен срок ) на първата.
  • Внимание! Ваучерът важи само за нови клиенти на Божествени тела- аеробик спорт, гр. Варна!

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Ваучерът е валиден за записване до 26.02.2017 г. Получавате карта, която трябва да се използва в срок от 1 месец
  • Необходимо е предварително записване преди първо посещение на тел.: 0897 060 723 или на страницата във Facebook
  • Необходимо е да представите разпечатан ваучер.
  • Неизползван ваучер не губи стойността си, а само правото на отстъпка и може да бъде използван при доплащане до реалната цена
  • Адрес на залата – Варна, ул. „Христо Ботев“ № 1, сградата на Галатея ет. 5

Информация за класовете:

Йога:
Йога практика с Теменуга. Комплексна физическа практика, съчетаваща последователност от Йога асани (пози), построени така, че да въздействат на цялото тяло , и най-вече на гръбнака, за да тече енергията ни свободно, да бъдем гъвкави, силни и балансирани. Целенасочено се работи и върху правилното дишане и релаксация, за постигане на емоционална и психическа устойчивост. Така цялостната практика обединява трите аспекта на нашата природа – тяло ум и дух!
Треньор: Теменуга Иванова
Пилатес:
Спокойна тренировка. На тази тренировка ще имате възможност да работите за подобряване стойката на тялото, за стягане на коремни и гръбни мускули, както и лек стречинг ( разтягане) за подобряване мобилността на тялото. Тренировка е подходяща да се практикува във всяка възраст. Подходяща при Сколиоза, Дископатия и болки в гърба и кръста.
Треньор: Таня Димитрова
Зумба
Интензивна, танцувална тренировка. Ще се забавлявате под звуците на чудесна музика и в същото време ще горите калории. Чудесна кардио тренировка. Подходяща за всички възрасти за трениращи без опит в танците.
Треньор: Пепи
Балет Линда
Искате ли да научите да танцувате всички популярни стилове танци?- това е вашият клас! В класовете на Балет Линда се разучават различни модерни стилове танци в забавни хореографии и на приятна музика. Предимството на този клас е че можете да се научите да танцувате без да ви е нужен партньор. Балет Линда сформира група за начинаещи от м. Септември. Салсa, Танго, Валс, Пасо Добле и още много стилове които ще имате възможност да научите.
Треньор: Пепи

Фит Бол: Средно интензивен час, в който се използва топка (65см). Голямо разнообразие от ефективни упражнения. Дори да не сте тренирали ще се справите успешно с класа и ще се чувствате доволно уморени в края му.

Степ Аеробика: Средно до високо интензивен час в който се използва степ платформа (стълбичка).Много разнообразни комбинации и хореографии, които наподобяват танц и едновременно натоварват мускулите на долната част на тялото. За по –голяма ефективност включваме гири за да не изостават мускулите на горната част на тялото. В края на часа се включват упражнения за стягане на коремните мускули и проблемните зони при дамите.

Необходимо е предварително записване на 0897 060 723

ВАЖНО!Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Leave a Comment

Предлага се от

Deals.bg

Deals.bg е създаден от потребители за потребители, за да Ви предостави най-актуалните и добри оферти във Вашия град.

Location

Варна, бул. Цар Освободител № 89
Visit Location

Варна, бул. Цар Освободител № 89