1 или 2 килограма домашна баница със сирене на хапки от Работилница за вкусотии РАВИ

Баницата се прави със 100% домашни продукти от изпитани мандри, като дори корите се месят индивидуално за всяка поръчка.
Доверете се на майсторите в бранша, които от години месят едни от най-вкусните погачи и баници, които не само работят - те творят Вашия хляб с уважение и удоволствие към Вас и към насъщния! Заради това сме сигурни, че още след първата хапка ще ги обикнете и Вие!

9,90лв.
6,99лв.
Вземи тази оферта
29%

Баницата се прави със 100% домашни продукти от изпитани мандри, като дори корите се месят индивидуално за всяка поръчка.

Доверете се на майсторите в бранша, които от години месят едни от най-вкусните погачи и баници, които не само работят – те творят Вашия хляб с уважение и удоволствие към Вас и към насъщния! Заради това сме сигурни, че още след първата хапка ще ги обикнете и Вие!

Нека годината бъде пълна, като хляба и баниците на Майстор Радо от Работилница за вкусотии РАВИ!

ОФЕРТАТА ВКЛЮЧВА:

 • ЕДИН или ДВА кг. домашна баница на хапки, грамажът е според избрания пакет. Един кг. хапки се равняват на 25 бр. хапки; Два кг. се равняват на около 50 бр. хапки
 • Плънка на Домашната баница на хапки: сирене и яйца, домашни кори и мая.

ДОПЛАЩАНИЯ:

 • Възможна е доставка срещу доплащане в зависимост от адреса спрямо цеха на Работилница за вкусотии РАВИ. Цена на доставката в рамките на гр. София между 3 и 7 лв. – уточнява се при поръчката.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 31.03.2017 г.
 • Работно време за подаване на заявки: Понеделник – Събота: от 10:00 до 17:00 часа, Неделя – почивен ден.
 • Работно време за издаване на поръчаните продукти: Понеделник – Събота 09:30 до 22 часа, Неделя – почивен ден.
 • ВАЖНО!!! След закупуване на ваучер е необходимо да се направи заявка за изпълнение на поръчката на тел. 0878 705 403 от 10.00 до 17.00 часа, минимум 2 дни предварително, като се уточнява за какъв продукт е закупен ваучер.
 • В случай че е направена поръчка и изделията не са взети в уговорения ден ваучерът се счита за използван.
 • Ваучерът изисква задължителна предварителна заявка за приготвяне на желания продукт, не се приемат ваучери без направена заявка.
 • Готовите продукти могат да се взимат от адрес в гр. София: жк „В. Левски“, ул. Селимица 14 – Пекарна РАВИ и гр. София, ул. „Оборище“ 88 – Сладкарница Орхидея.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.

Работилница за вкусотии РАВИ е създадена през 1994 г. като семейна фирма. В началото започва своята дейност в хлебопроизводството. Първите години след създаването произвежда само няколко вида хляб (ръчно производство) на жарови пещи. 1998 г. започва производство и на тестени закуски. През годините произвежда козуначни изделия само по традиционните празници. Преустановява производството на хляб през 2000 г. поради голямата пренаситеност на пазара и се насочва към производство само на тестени закуски. По това време се помещава в наето помещение и произвежда около 15-16 вида закуски. Поддържа няколко училища в град Ловеч със закуски, като една от първите фирми стартирали програмата „Закуска с топло мляко“ в учебните заведения. През лятото на 2005 г. закупува голямо помещение в приземния етаж на масивна сграда и започва изграждане на собствен цех за тестени изделия, който пуска в експлоатация на 5-ти януари 2009 г. Именно тогава започва проучване и предлагане на пазара на няколко вида козуначни изделия, така през цялата година не спира да обновява своя асортимент. От април месец 2012 г. фирмата стартира производство и разпространение на продуктите си в София със собствен цех и продажба в търговската мрежа.

Важно! Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

Leave a Comment

Предлага се от

Deals.bg

Deals.bg е създаден от потребители за потребители, за да Ви предостави най-актуалните и добри оферти във Вашия град.

Location

София ул. Селимица 14
Visit Location

София ул. Селимица 14